וובינר מתוך קורס מטבחים - הנדסת אנוש במטבח גובה הלקוחות כגורם משפיע על תכנון מטבח
להנדסת אנוש (ארגונומיה להתאמת המטבח לאנשים) יש כללים וקווים מנחים בתכנון מטבח. טעות נפוצה בתכנון מטבח מתחילה כשמחילים את ממוצע הגובה על כלל המשפחות מבלי לבחון פרמטרים חשובים לכל אחת ואחד מבני הבית. בבסיס הטעויות הללו, הבדלי גובה הלקוחות שלנו בדגש על משתמשי המטבח לרוב. יש לנו נטיה לבחון פרמטרים ולקבל החלטות עיצוביות בממוצעים, מה שעלול להוביל לפערי שימוש ללקוח ספציפי.
במפגש התמקדנו בכמה שאלות האם יש פיתרון כשמדובר בבני זוג שונים בגובהם? מהם כללי האצבע שנפעל על פיהם במקרה בו דיירי הבית גבוהים מהממוצע או נמוכים? איזה השפעות יש לגובה בני הבית על תכנון מטבח? האם אתם יודעים להמיר את גובה הלקוחות לתכנון המטבח?
צפו כאן בהקלטת הוובינר
קורס תכנון ועיצוב מטבחים 2023 בהנחיית טלי דוגמא זמין עבורכם כעת לרכישה במחיר מוזל. לחצו כאן לכל המידע על הקורס, צפייה בסילבוס, פירוט הבונוסים והמתנות שמקבלים יחד עם הקורס (כולל קובץ DWG דינאמי תחכנון מטבחים בשווי 1500 ש"ח) ועוד.
פנו אלינו לבירורים ושאלות: לחצו כאן לצ'אט עם נציג בווטסאפ או התקשרו ל SAF בטלפון: 072-3945455 או לטלי דוגמא בטלפון: 054-9980331
כתוב ביקורת